Kauppa

Evolis Primacy 2

1590,00 

Evoliksen korkealaatuinen, uusittu Primacy 2 tulostin soveltuu korttitulostuksiin 500 – 50 000 kortille vuodessa, myös turvaominaisuuksin.

Evolis

SKU: PM1H0000R--1 Kategoriat:, Tags:, , ,

Product Description

EVOLIS PRIMACY 2

Evolis Primacy 2 on taattua Evolis -laatua jokaisella tulostuksella. Uudistettu Primacy 2 -malli korvaa vanhan Primacyn, ja uusi malli tarjoaa tukun käyttäjien toiveiden mukaisia uudistuksia. Primacy 2 jatkaa Evoliksen tuttua linjaa poikkeuksellisen laadukkaalla tulostusjäljellä, hiljaisella tulostusäänellä ja tyylikkäällä muotoilulla. Evolis yrityksenä on keskittynyt korttitulostimien valmistukseen ja resurssien keskittämisestä saa nauttia jokainen Evolis-tulostimen omistaja.

Primacy 2:n laajasta lisälaitevalikoimasta löytyy mm. RFID- ja magneettiraitakooderi, kääntäjä kaksipuoleiseen tulostamiseen, laminaattori, lukittavat korttisäiliöt sekä LCD-kosketusnäyttö. Laitteessa on vakiona sekä USB että etä-Ethernet -liitännät. Kaksipuolinen tulostus on laitteessa aina valmiina. Kun halutaan päivittää Primacy yksipuoleista tulostimesta kaksipuoleiseksi, siihen pitää tilata ainoastaan päivitysavain.

Tulostusresoluutio 300 dpi, nopeus värillisille korteille (kuten ID-kortit) YMCKO nauhalla on 280 korttia tunnissa ja kaksipuoleisina YMCKO-K 170 korttia tunnissa. Värinauhat myydään erikseen.

Primacy 2 on nyt saatavilla myös Wi-Fi -ominaisuudella varustettuna!

Ota yhteyttä jo tänään myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163 

Additional information

Lisäominaisuudet

, , , , ,

Tulostustekniikka

Valmistaja

has been added to the cart. Näytä ostoskori