Kauppa

Dascom DC-2300

1390,00 

Dascomin valmistama DTC-tulostin DC-2300 on suunniteltu erityisesti vastaanottopisteiden käyttöön, kun tulostustarpeet ovat 200 – 3000 korttia vuodessa.

Dascom

SKU: 28.863.6181 Kategoriat:, , Tags:, ,

Product Description

Dascom DC-2300

Dascom DC-2300 on DTC-tekniikan muovikorttitulostin, joka vie vähän tilaa pöydältä ja on nopeutensa ansiosta myös vastaanottotiskien kestosuosikki. Nopeudella 180 kpl värillisiä kortteja tunnissa onnistuu isommatkin tulostusmäärät nopeasti ja vaivattomasti.

Jäsenkortit, lahjakortit, kanta-asiakaskortit tai yrityksen id-kortit onnistuvat tällä korttitulostimella mainiosti, eikä laatu heikkene tulostustyön aikana. Terävät kuvat ja hyvin toistuvat värit ovat ominaista Dascom-korttitulostimille.

Korttitulostimen käyttäjä osaa arvostaa tulostimen opastavaa OLED-näyttöä; tulostuksen työvaiheiden info helpottaa työtä ja jättää arvailut pois tekemisestä.

Ominaisuudet

  • Resoluutio 300dpi
  • Syöttökaukalo 100 korttia
    • Myös yksittäissyötön mahdollisuus!
  • Ulostulokaukalo 75 korttia takaosa, 25 korttia etuosa
  • Kytkentä USB, Ethernet
  • Takuu 3 vuotta

Tutustu tarkempaan Dascom DC-2300 esitteeseen tästä.

Dascom on toimittanut korttitulostimia yli 200 maailman maahan jo 30 vuoden ajan. Pääkonttori sijaitsee Hongkongissa.

Maahantuonti ja myynti

Korttitulostimen hankintapaikkana Tide on oikea kumppani, sillä tarjoamme jokaiseen myymäämme tulostimeen kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut. Alkuperäiset tarvikkeet ja varaosat mahdollistavat takuiden voimassaolon ja turvallisen investoinnin pitkäksi aikaa.

Tietoturva

Muistathan, että värinauhalle jää korteille tulostetut tiedot, joten tietoturvan vuoksi älä heitä käytettyä nauhaa sekajätteisiin. Paras tapa tuhota nauha on hankkia siihen tarkoitukseen soveltuva silppuri tai lähettää nauha meille asianmukaisesti tuhottavaksi. Tutustu SMART-BIT värinauhasilppuriin tästä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä puh 09 25 163 163 tai myynti@tide.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

has been added to the cart. Näytä ostoskori