Kauppa

Dascom DC-7600

3950,00 

Dascomin valmistama siirtokalvotulostin DC-7600 on tyylikästä ja kulutuskestävää korttia valmistavalle taholle suunnitteltu korttitulostin, kun tulostustarpeet ovat 500 – 10 000 korttia vuodessa.

Dascom

Product Description

Dascom DC-7600

Dascom DC-7600 on siirtokalvotulostustekniikan muovikorttitulostin vaativaan käyttöön. Tulostus tapahtuu ensin kalvolle, jonka tulostin laminoi kortin pintaan, näin tuloste jää aina kalvon alle. Korttitulostimen tulostuspään erottelukyky on 600dpi, joka takaa erinomaisen tulostusjäljen. Tulostettu kortti on kulutuskestävä ja ulkoasultaan tyylikäs.

Tällä korttitulostimella sopii valmistaa kaikkien eri toimialojen kortteja, jossa kortin halutaan kestävän tyylikkäänä koko sen suunnitellun käyttöiän ajan.

Ominaisuudet

  • Siirtokalvotulostus
  • Resoluutio 600dpi
  • Syöttökaukalo 250 korttia
    • Myös yksittäissyötön mahdollisuus!
  • Tulostusaika 25 sek
  • Kytkentä USB, Ethernet
  • Takuu 3 vuotta

Tutustu DC-7600 -tulostimeen tarkemmin valmistajan esitteestä tästä linkistä.

Valmistaja

Dascom on toimittanut korttitulostimia yli 200 maailman maahan jo 30 vuoden ajan. Pääkonttori sijaitsee Hongkongissa.

Maahantuonti ja myynti

Korttitulostimen hankintapaikkana Tide on oikea kumppani, sillä tarjoamme jokaiseen myymäämme tulostimeen kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut. Alkuperäiset tarvikkeet ja varaosat mahdollistavat takuiden voimassaolon ja turvallisen investoinnin pitkäksi aikaa.

Tietoturva

Muistathan että värinauhalle jää korteille tulostetut tiedot, joten tietoturvan vuoksi älä heitä käytettyä nauhaa sekajätteisiin. Paras tapa tuhota nauha on hankkia siihen tarkoitukseen soveltuva silppuri tai lähettää nauha meille asianmukaisesti tuhottavaksi. Tutustu silppuriin tästä LINKISTÄ

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä puh 09 25 163 163 tai myynti@tide.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

has been added to the cart. Näytä ostoskori