Kauppa

HID Fargo DTC1500

2060,00 4890,00 

DTC-tekniikan tulostin, vesileima turvaominaisuutena! Käyttötarpeeseen 300 – 7 000 korttia vuodessa.

Product Description

HID Fargo DTC1500

HID Fargo DTC1500 on DTC -tekniikan muovikorttitulostin käyttäjälle, joka haluaa turvaominaisuuksia kustannustehokkaasti. Tulostaminen on kustannustehokasta ja nyt myös oman yksilöllisen vesileiman tulostaminen on mahdollista ilman lisälaitteita tai tarvikkeita.

Tulostinta voi lisäksi päivittää halutessaan kortin kääntäjällä, laminaattorilla ja erilaisilla koodereilla, kysy lisää myynnistämme!

Valmistaja

HID Global on Fargo-tuotemerkin takana. HID Global kuuluu Assa Abloy -konserniin. Tutustu valmistajaan HID Global -verkkosivuilta.

Maahantuonti ja myynti

Korttitulostimen hankintapaikkana Tide on oikea kumppani, sillä tarjoamme jokaiseen myymäämme tulostimeen kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut. Alkuperäiset tarvikkeet ja varaosat mahdollistavat takuiden voimassaolon ja turvallisen investoinnin pitkäksi aikaa.

Tietoturva

Muistathan, että värinauhalle jää korteille tulostetut tiedot, joten tietoturvan vuoksi älä heitä käytettyä nauhaa sekajätteisiin. Paras tapa tuhota nauha on hankkia siihen tarkoitukseen soveltuva silppuri tai lähettää nauha meille asianmukaisesti tuhottavaksi. Tutustu silppuriin tästä linkistä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä puh 09 25 163 163 tai myynti@tide.fi

Additional information

Lisälaitteet

Perusmalli, Perusmalli + kääntäjä, Perusmalli + kääntäjä + laminaattori

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

has been added to the cart. Näytä ostoskori