Kauppa

Entrust DataCard Sigma YMCKT värinauha

65,00 

Nelivärinauha YMCK ja päälle T (Topcoat) korttia suojaamaan. 250 kpl kortin tulostuksiin.

Sigma DS1

SKU: 525100-001 Kategoriat:, , Tag:

Product Description

Entrust DataCard Sigma DS1, DS2, DS3 YMCKT värinauha

Entrust DataCard Sigma DS1, DS2, DS3 YMCKT värinauha on Entrust DataCardin valmistama alkuperäinen nelivärinauha 250 kpl kortin tulostukseen.
Värinauhaa on helppo käyttää, sillä siinä ei ole värijauhoja tai sotkevaa märkää väriä. Kortti on valmistuttuaan heti käyttövalmis ilman kuivumisaikaa. T-paneeli (topcoat) on suoja tulosteen päälle.

Tiesitkö tätä?

ID-kortit yritykselle voi toteuttaa myös niin, että esipainetaan yrityksen ilmeen mukaiset korttipohjat offsett-painotuotteina. Näin saadaan tasalaatuiset ja kulutuskestävät korttipohjat. Asiakas voi itse edullisella tulostimella yksilöidä korttipohjia henkilöstölleen tarpeiden mukaan. Pyydä tarjous eri vaihtoehtoista, vertaa kustannuksia ja valitse teille sopivin tapa id-korttien valmistukseen. Vuosien kokemus kaikista vaihtoehdoista, pyydä tarjous myynti@tide.fi

Jos nauha katkeaa, kiinnitä teipin palalla päät yhteen ja kelaa käsin nauhaa hieman eteenpäin ja tulostus voi jatkua. Selvitä aina katkeamisen syy.

TIETOTURVA: Värinauhalle jää kopiona kaikki sillä tulostetut tiedot, joten hävitä nauha asianmukaisesti tietosuoja huomioiden. Käytetyn nauhan voi aina lähettää meille tuhottavaksi, tai voit hankkia myös itsellesi tähän tarkoitukseen suunnitellun laitteen. Tutustu IDP Smart-Bit värinauhan tuhoajaan tästä.

Kysy lisää tai tilaa: myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163

Additional information

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

has been added to the cart. Näytä ostoskori