Kauppa

Fargo DTC4500e YMCFKO värinauha

218,00 

Fargo DTC4500e YMCFKO värinauha 500 kappaleen kortin tulostukseen. Värinauhassa on fluorisoiva väripaneli (F), joka luo UV-valossa näkyviä turvaelementtejä.

HID puhdistussetti

SKU: FAR-045209 Kategoriat:, , Tags:, ,

Product Description

Fargo DTC4500e YMCFKO värinauha

Fargo DTC4500e YMCFKO värinauha 500 kappaleen kortin tulostukseen. Värinauhassa on fluorisoiva väripaneli (F), joka luo UV-valossa näkyviä turvaelementtejä. Lopuksi tulostin asettaa värinauhalta viimeisen panelin (O) kortin päälle, joka on suojakalvo. Yhdessä YMCFKO-värinauhassa on paneleita 500 kpl.

Valikoimastamme löytyy myös UV-käsivalaisin, jolla turvaelementtejä voidaan tarkastaa. UV-käsivalaimen tietoihin pääset tästä linkistä.

Värinauhaa on helppo käyttää, sillä siinä ei ole värijauhoa tai sotkevaa märkää väriä. Kortti on valmistuttuaan heti käyttövalmis ilman kuivumisaikaa. Huomioitavaa on myös, että mikäli nauhan onnistuu katkaisemaan, voi sen liittää kiinni teipillä ja kelata eteenpäin, jolloin nauha on heti käyttövalmis.

TURVALLISUUS/TIETOSUOJA: Värinauhalle jää näkyviin aina nauhalle tulostetut tiedot, joten nauha pitää tuhota asianmukaisesti. Tide tuo maahan nauhan tuhoamiseen suunniteltua IDP SMART-BIT silppuria. Tutustu tarkemmin silppuriin tästä linkistä.

Voit myös aina toimittaa käytetyt nauhat Tidelle, suoritamme turvatuhouksia veloituksetta.

Lähetä käytetyt nauhat meille:

Tide / Turvatuhous

Hiekkamäentie 8

01150 Söderkulla

Additional information

Valmistaja

has been added to the cart. Näytä ostoskori