Kauppa

Fargo HDP8500 YMCK värinauha

229,00 

Fargo HDP8500 YMCK värinauha, jossa värisävyt kortille tehdään YMC väreillä ja lisäksi K paneelilla mustat värit, jolloin mustan sävy on syvä.

HID puhdistussetti

SKU: FAR-084811 Kategoriat:, , Tags:, ,

Product Description

Fargo HDP8500 YMCK värinauha

Fargo HDP8500 YMCK värinauha, jossa värisävyt kortille tehdään YMC väreillä ja lisäksi K paneelilla mustat värit, jolloin mustan sävy on syvä eikä sekoitettu.

Nauha koostuu väripaneeleista YMCK, joista korttitulostin siirtää lämmön avulla halutut tekstit ja kuvat muovikortille. Kortti on heti käyttövalmis tulostimesta tullessaan, kuivumisaikaa ei ole.

  • Y = Yellow eli keltainen
  • M = Magenta eli aniliininpunainen
  • C = Cyan eli syaani
  • K = Key, avainväri eli musta

Tulostetulle kortille voidaan myös tehdä vain UV-valossa näkyviä turvaelementtejä. Tutustu YMCFK värinauhaan tästä linkistä.

VINKKI: Jos värinauha jostain syystä katkeaa, kiinnitä katkennut kohta teipillä toisiinsa, kelaa nauhaa hieman eteenpäin käsin ja laita nauha takaisin koneeseen. Värinauha toimii moitteettomasti. Selvitä aina kuitenkin katkeamisen syy.

MUISTA: Värinauhaan jää aina tiedot sillä tehdyistä korteista, joten nauha tulee hävittää asianmukaisesti. Lähetä nauhat meille tuhottavaksi, siitä emme asiakkaitamme veloita. Voit myös investoida omaan värinauhan tuhoajaan; New Tide tuo maahan ainutlaatuista SMART-BIT silppuria, joka on värinauhan tuhoamiseen erikseen suunniteltu. Tutustu värinauhasilppuriin tästä linkistä.

Ota yhteyttä myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163 tai jätä yhteydenottopyyntö meille tästä linkistä

Additional information

Valmistaja

has been added to the cart. Näytä ostoskori