Kauppa

Matica MC660 YMCKUv värinauha

280,00 

Matica MC660 YMCKUv värinauha on Matica MC660 -siirtokalvotulostimeen sopiva, visuaalisia turvaelementtejä tulostava nelivärinauha.

matica

SKU: PR20619113 Kategoriat:, , Tags:,

Product Description

Matica MC660 YMCKUv värinauha

Matica MC660 YMCKUv värinauha on Matica MC660 -siirtokalvotulostimeen sopiva, visuaalisia turvaelementtejä tulostava nelivärinauha, jolla tulostaa 410 kpl yksipuoleisia kortteja.

Värinauhassa on ultraviolettivärimusteen paneeli, jolla teet yksilöllisen ja vain ultraviolettivalossa näkyvän kuvan kortilla. Kuva voi sisältää aakkosnumeerista tietoa, mutta myös grafiikkaa. Parhaimmillaan tulostusvaiheessa voi jokaiseen korttiin tuoda yksilöintitietojen tietokannasta oman turvakuvan.

Huomioitavaa on, että kortin turvaelementti on helppo tarkistaa ultraviolettivaloa (ns. sinivaloa) tuottavalla valaisimella. Turvaelementtiä ei saa skannerilla tai kopiokoneella kopioitua.

Muistathan, että siirtokalvotulostimeen tarvitaan värinauhan lisäksi aina myös siirtokalvo. Siirtokalvoa kutsutaan myös siirtofilmiksi tai retransfer -kalvoksi. Matica MC660 siirtokalvon löydät tästä.

VINKKI: Jos nauha jostain syystä katkeaa, liitä se teipin palalla yhteen, kelaa nauhaa käsin hieman eteenpäin ja tulostus voi jatkua. Selvitä aina katkeamisen syy.

Huomioithan myös, että värinauhaan jää aina tiedot korttitulostuksesta. Tietosuojan varmistamiseksi tuhoa käytetty nauha turvallisesti. Tähän tarkoitukseen tarjoamme SMART-BIT -värinauhan silppuria, tutustu lisää tästä!

Käytetyn värinauha voi lähettää myös meille turvalliseen tuhoukseen, tuhoaminen tehdään veloituksetta.

Ota yhteyttä myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

has been added to the cart. Näytä ostoskori