Kauppa

HID Fargo puhdistussarja HDP6600 ja HDP8500

83,00 

Puhdistussarja HDP6600 ja HDP8500 on kattava paketti näiden kahden mainittujen korttitulostimien puhdistuksen mahdollistavia tuotteita.

HID puhdistussetti

SKU: FAR-088933 Kategoriat:, , Tag:

Product Description

HID Fargo puhdistussarja HDP6600 ja HDP8500

HID Fargo puhdistussarja HDP6600 ja HDP8500 on kattava paketti näiden kahden mainittujen korttitulostimien puhdistuksen mahdollistavia tuotteita, useaa puhdistuskertaa varten.

Sisältää:

  • 4 kpl tulostuspään denaturoituja puhdistuspuikkoja
  • 10 kpl puhdistuskortteja
  • 10 kpl puhdistusliinoja
  • 3 kpl denaturoituja puhdistuskortteja

Puhdistussarja on tärkeä osa korttitulostimella töitä tekevän henkilön tarvikkeita. Puhdistus tulee suorittaa aina nauhanvaihdon yhteydessä ja toki myös silloin, kun tuloste ei ole moitteeton. Avoimen ikkunan tai heti ulko-oven viereen sijoitetun korttitulostimen puhdistustarve on huomattavasti suurempi, kuin suojaiseen paikkaan sijoitetulla tulostimella.

Kannattaa harkita myös suojahupun hankintaa, sillä se säästää varmasti hankintahintansa takaisin jo ensimmäisen vuoden aikana. Kysy Tiden mittatarkoista suojahupuista lisää sähköpostitse myynti@tide.fi

Parhaatkaan koneet ja laitteet eivät toimi moitteettomasti ilman asianmukaista huoltoa. Puhdistussarjan käyttö edesauttaa laadukkaiden korttitulosteiden valmistusta ja pidentää samalla laitteen ikää.

Muista myös Tide -huolenpitosopimus, jolloin toimintavarmuus on omaa luokkaansa. Kattaviin huoltopalveluihimme voit tutustua tarkemmin tästä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

has been added to the cart. Näytä ostoskori