Kauppa

ZEBRA® ZXP™ Series 7

2490,00 

ZEBRA® ZXP™ Series 7 on Zebra Technologiesin korttitulostin, jonka lisälaitevalikoimaan kuuluu mm. laminaattori ja magneettiraidan kooderi.

zebra

SKU: Z71-000C0000EM00 Kategoriat:, , Tags:, , ,

Product Description

ZEBRA® ZXP™ Series 7

ZEBRA® ZXP™ Series 7 on Zebra Technologiesin korttitulostin, jonka lisälaitevalikoimaan kuuluu mm. laminaattori ja magneettiraidan kooderi. Tehdas totesi tulostusnopeuden ja tulostuslaadun olevan tärkeimmät asiakkaiden asettamat vaatimukset korttitulostimille, ja näin syntyi mallisarja ZXP Series 7, jonka nopeuden arvaa jo tulostimen ulkomuodosta. Perinteisiin neliön mallisiin tulostimiin verrattuna ZXP Series 7 on pitkän mallinen, jolloin kortin tulostusrata mahdollistaa nopean läpimenon.

Värinauhassa YMCKO on värit YMCK ja viimeisenä paneelina O (overlay), joka tekee kortille tulosteen päälle suojakalvon. Valikoimastamme löytyy myös musta ja valkoinen värinauha, jotka molemmat sopivat Zebra ZXP7 -tulostimeen.

Nelivärinen kortti tulostuu vain 12 sekunnissa ja yhdellä värillä yksilöinti kortille kestää enää ainoastaan 3 sekuntia. Nopeus on täysin omaa luokkaansa.

Tulostimella takuu 2 vuotta, myös Tide-huolenpitosopimus on mahdollista saada tälle laitteelle.

TUTUSTU VALMISTAJAN TARKEMPAAN ESITTEESEEN TÄSTÄ LINKISTÄ!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

has been added to the cart. Näytä ostoskori