Kauppa

Matica XID8600

4995,00 

Matica XID8600 on kääntäjällä varustettu monipuolinen ja ammattimainen siirtokalvotulostin, joka tulostaa kaksipuoleisesti 600dpi tarkkuudella.

matica

Product Description

Matica XID8600

Matica XID8600 on kääntäjällä varustettu monipuolinen ja ammattimainen siirtokalvotulostin, joka tulostaa kaksipuoleisesti 600dpi tarkkuudella tarjoten myös turvatekijöiden lisäämisen mahdollisuuksia helposti kortille, mm. mikroteksti on mahdollista tällä tarkkuuden tasolla. Myös UV-valossa näkyvät turvatekijät ovat mahdollisia.

Siirtokalvotekniikan ansiosta kortti tulostuu 100% reunasta reunaan, samalla se mahdollistaa hieman epätasaisten, kuten RFID/NFC -korttien tulostuksen ilman sirun kohdalle jääviä tulostumattomia läiskiä. Kortin ulkoasu säilyy ID-korttikäytössä moitteettomana koko kortin käyttöajan, koska tuloste jää kalvon alle, eikä tulostettu henkilökuva ja muut tiedot näin ollen suoraan altistu kulutukselle ja hankaukselle.

Kaksipuoleisiin tulostuksiin suosittelemme jo heti tilaamaan lisälaitteista kortin suoristajan. Lämpötulostus molemmille puolille aiheuttaa kortille sellaisen lämmönnousun, joka saattaa vääntää korttia hieman kaarelle. Kortin suoristaja litistää kuuman kortin ja varmistaa näin sen suoruuden.

Huolto ja ylläpito

Parhaatkaan koneet ja laitteet eivät toimi moitteettomasti vuodesta toiseen ilman määräaikaista huoltoa. Tiden tulostinhuolto tarjoaa kaikille Matican tulostimille täydelliset huoltopalvelut alkuperäisvaraosineen. Parhaan toimintatakuun korttitulostimelle saa tehdessään erillisen huoltosopimuksen, joka varmistaa moitteettoman toiminnan ja nopean tuen mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tutustu kattaviin huoltopalveluihimme tästä linkistä.

Lisälaitteet

Käyttötarpeet usein muuttuvat kehityksen myötä, XID8600 kehittyy mukana kattavalla myöhemminkin käyttöönotettavilla lisälaitteilla.

  • Kortin suoristaja
  • Laminaattori
  • Magneettiraidan kooderi
  • RFID-kooderi

Ominaisuudet

  • Erottelukyky 600dpi
  • Kortin syöttölaite 200 kortille
  • Siirtokalvotekniikka
  • Nopeus 120 korttia/tunnissa
  • Kytkennät USB/Ethernet
  • Käyttöjärjestelmät Windows 7,8,10 (32 & 64bits)

Kysy lisää myynnistämme myynti@tide.fi

Tutustu tarkemmin Matica XID8600 -tulostimeen valmistajan esitteestä tästä linkistä.

Korttien suunnittelu ja tulostaminen tietokoneella

Kaikilla toimisto-ohjelmilla voi kortteja tulostaa. Suosittelemme kuitenkin tähän tarkoitukseen erikseen suunniteltua CardExchange -ohjelmistoa, jolloin saat täyden hyödyn irti korttien valmistuksesta. Tutustu CardExchange -ohjelmistoihin tästä linkistä.

Hankintavinkki:

Kun hankit tulostimen valtuutetulta maahantuojalta, tiedät, että myös huolto- ja ylläpitopalvelut toimivat moitteettomasti ja takuuehtojen edellyttämällä tavalla. Säästö on selkeä, kun käyttö on huoletonta ja toki myös laitteen käyttöikä pitenee. Tunnistat luotettavan myyjän tästä merkistä:

Matica partner

Kysy lisää myynnistämme sähköpostilla myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163

Additional information

Lisäominaisuudet

, , ,

Tulostustekniikka

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

has been added to the cart. Näytä ostoskori