Kauppa

Fargo DTC4500e YMCKO värinauha

169,00 

DTC4500e YMCKO värinauha, jolla teet 500 kpl värillisiä tulosteita. Sopii korttitulostimeen HID Fargo DTC4500e.

 

HID puhdistussetti

SKU: FAR-045200 Kategoriat:, , Tags:, ,

Product Description

Fargo DTC4500e YMCKO värinauha

Fargo DTC4500e YMCKO värinauha 500 kpl kortin tulostukseen. Tulostettaessa tulostin käyttää 4 kpl väripaneeleita (YMCK) yhdelle korttipinnalle, tulostat sitten kortille yhden pisteen tai vaikkapa valokuvan. Lopuksi tulostin asettaa värinauhalta viimeisen overlay -paneelin (O) kortin päälle, joka on suojakalvo. Yhdessä värinauhassa on YMCKO-paneeleita 500 kpl.

Värinauhaa on helppo käyttää, sillä siinä ei ole värijauhoa tai sotkevaa märkää väriä. Kortti on valmistuttuaan heti käyttövalmis ilman kuivumisaikaa. Huomioitavaa on myös, että mikäli nauhan onnistuu katkaisemaan, voi sen liimata kiinni teipillä ja kelata eteenpäin, jolloin nauha on heti käyttövalmis.

Parhaatkaan koneet ja laitteet eivät toimi moitteettomasti ilman asianmukaista huoltoa, säännöllinen puhdistussarjan käyttö edesauttaa laadukkaiden korttitulosteiden valmistusta ja pidentää samalla korttitulostimen ikää. Meidän kauttamme saat sekä laitteiden puhdistussarjat.

TURVALLISUUS/TIETOSUOJA: Värinauhalle jää näkyviin aina nauhalle tulostetut tiedot, joten nauha pitää tuhota asianmukaisesti. Tide tuo maahan nauhan tuhoamiseen suunniteltua IDP SMART-BIT silppuria. Tutustu silppuriin tästä: Värinauhan tuhoaja SMART-BIT

Voit myös aina toimittaa käytetyt nauhat Tidelle, suoritamme turvatuhouksia veloituksetta.

Lähetä käytetyt nauhat meille:

Tide / Turvatuhous
Hiekkamäentie 8
01150 Söderkulla

Ota yhteyttä: puh 09 25 163 163 tai myynti@tide.fi

Additional information

Valmistaja

has been added to the cart. Näytä ostoskori