Kauppa

Evolis Avansia

3995,00 4740,00 

Huipputarkkaa tulostusjälkeä (600dpi) kaksipuoleisesti ja lisäksi siirtokalvotekniikka. Avansia tekee kulutuskestäviä ja tyylikkäitä kortteja!

Product Description

Evolis Avansia

Evolis Avansia on Evoliksen valikoiman järeämmän pään ammattilaistulostin kilpailukykyiseen hintaan. Avansiaan on kerätty kaikki tarvittavat ominaisuudet joista kannattaa kiinnittää huomiota ainakin näihin:

1. Erittäin tarkka. Tulostaa 600 dpi tarkkuudella eli tulostusjälki lähentelee jo painotekniikkaa.

2. Siirtokalvotekniikka. Tulostus värinauhalta ensin kalvolle, jonka kone laminoi kortille ja koko tulostus jää kalvon alle. Värit toistuvat kylläisinä ja kulutuskestävyys on aivan omaa luokkaansa.

3. Kääntäjä vakiona. Avansian hinta sisältää kääntäjän kaksipuoleiseen tulostamiseen, joten sitä ei tarvitse myöhemmin lisätä koneen kylkeen tai muutoinkaan laitetta kasvattaa pöytätilaa enempää viemään.

Laite soveltuu erinomaisesti RFID/NFC -tunnistekorttien tulostamiseen siirtokalvonsa ansiosta, sillä sirun kuoppakohta tulostuu aina moitteetta. 250 kpl syöttölaitteesta kortti lähtee automaattisesti tulostaen 144 korttia tunnissa (YMCK) ja kaksipuoleisena (YMCKK) 96 korttia tunnissa. Vastaanottokotelo kerää 250 korttia.

Lisäksi siirtokalvo on saatavissa hologrammilla ja värinauhoista löytyy myös fluorisoiva UV-väri.

Lisälaitteina tulostimeen on saatavissa kooderit sekä sirukorteille että magneettiraitakorteille.

Parhaatkaan koneet ja laitteet eivät toimi pidemmän päälle moitteettomasti ilman asianmukaista huoltoa. Tälle laitteelle suosittelemme Tiden huolenpitosopimusta, jolloin tulostimen käyttöikä pitenee ja arvo säilyy. Tutustu tarjoamiimme huoltovaihtoehtoihin tästä linkistä.

Korttien tulostamiseen suosittelemme CardExchange -korttitulostusohjelmaa, jonka avulla korttien tulostus onnistuu vaivatta. Tuo Excelistä nimilistaa ja yhdistele tulostus helpoksi kokonaisuudeksi, tarvittaessa voit myös koodata RFID-kortit tulostuksen yhteydessä.

Additional information

Lisäominaisuudet

, , , ,

Tulostustekniikka

Valmistaja

Lisälaitteet

Perusmalli, Perusmalli + Mg-kooderi, Perusmalli + Älykortin kooderi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

has been added to the cart. Näytä ostoskori