Kauppa

HiTi CS-200e

1190,00 

Hitin valmistama CS-200e on DTC-tekniikan muovikorttitulostin ja oiva valinta silloin, kun tulostustarpeet ovat 200 – 4000 kpl kortteja vuositasolla.

 

Product Description

HiTi CS-200e

HiTi CS-200e on nopea ja verrattain hiljainen muovikorttitulostin. Huomioiden, että kyseessä on Entry-level luokan korttitulostin, on siihen kuitenkin saatavilla poikkeuksellisen paljon erilaisia lisälaitteita, kuten kortin kääntäjä, erilaisia koodereita ja mm. isompi kortinsyöttökaukalo (400 kpl kortteja).

Yhdellä värinauhalla tekee 400 kpl yksipuolisia värillisiä jäsenkortteja, lahjakortteja, kanta-asiakaskortteja tai yrityksen id-kortteja. Yhden tällaisen kortin tulostaminen kestää 21 sekuntia ja kortti on heti käyttövalmis.

LCM-näyttö opastaa käyttäjää kertoen tulostimen toimintatilan ilman yllätyksiä.

Ominaisuudet

  • Resoluutio 300dpi
  • Syöttökaukalo 100 korttia
  • Ulostulokaukalo 50 korttia
  • Kytkentä USB, (optiona saatavilla myös Ethernet)
  • Windows ja Mac
  • Takuu 2 vuotta

Tutustu tarkemmin HiTi CS-200e tietoihin tästä linkistä.

Ohjelmisto

Tulostimen mukana tulee ajuri, jonka avulla kaikilla toimisto-ohjelmilla voi kortteja tulostella. Lisäksi tulostimen mukana tulee PC:lle soveltuva ilmaisohjelmisto, jonka voi myös ladata HiTin sivuilta.

Edustamme pitkään kehitettyä, laiteriippumatonta CardExchange -ohjelmaa, jonka ominaisuuksia voi laajentaa tarpeiden kasvaessa. Aloitukseen suosittelemme Premium-versiota, jonka lisenssi maksaa 235,00 € kertaveloituksena, jatkuvia maksuja ei ohjelmasta tule.

Valmistaja

HiTi Digital Inc. on erikoistunut tulostimiin keskittyen kortti- ja valokuvatulostimien valmistukseen. Yritys on perustettu 2001 ja sen pääkonttori sijaitsee Taiwanissa, josta on laajennuttu Pohjois-Amerikkaan, Länsi-Eurooppaan, Lähi-Itään, latinalaiseen Amerikkaan ja Singaporeen.

Maahantuonti ja myynti

Korttitulostimen hankintapaikkana Tide on oikea kumppani, sillä tarjoamme jokaiseen myymäämme tulostimeen kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut. Alkuperäiset tarvikkeet ja varaosat mahdollistavat takuiden voimassaolon ja turvallisen investoinnin pitkäksi aikaa.

Tietoturva

Muistathan, että värinauhalle jää korteille tulostetut tiedot, joten tietoturvan vuoksi älä heitä käytettyä nauhaa sekajätteisiin. Paras tapa tuhota nauha on hankkia siihen tarkoitukseen soveltuva silppuri tai lähettää nauha meille asianmukaisesti tuhottavaksi. Tutustu silppuriin tästä linkistä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä puh 09 25 163 163 tai myynti@tide.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

has been added to the cart. Näytä ostoskori